sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

TREENIVIIKKO 27/2017

Tämä viikko sisälsi kaksi palauttavaa vaunuhölkkää ja kaksi kehittävää treeniä. Maanantaina aloitin vaunuhölkällä, koska sunnuntaina olin juossut reilun kympin ja tiistaille oli suunnitelmissa pitkä lenkki. Oli kuuma päivä, mutta lyhyt reilun viiden kilsan lenkki sujui kevyesti.

Tiistain pitkikselle tuli mittaa 18,7 kilsaa. Juoksu kulki melko samalla tavalla kuin pitkikset yleensäkin eli tunnin jälkeen alkoi kulkea paremmin. Ei ollut mikään ihan huippu lenkki, mutta sen verran kiva kuitenkin, että olen jo odotellut seuraavaa pitkistä.


Keskiviikosta perjantaihin lomailimme Vuokatissa. Juoksemassa en käynyt, mutta ulkoiltua tuli kuitenkin melko kivasti. Kolmen päivän juoksutauko teki sen, että lauantaina oli päästävä juoksemaan heti aamulla. Juoksin reippaan kympin (4:44/km)  ja vaikka ei helppoa ollutkaan niin aamutreeniksi kulki kuitenkin ihan hyvin. Viime viikolla vastaava treeni oli kahdeksan kilsaa, joten hieman tuli parannusta siihen verrattuna. Ennen ja jälkeen kympin hölkkäilin taas kilsat.

Usein vauhtikestävyystreenin jälkeen tulee pidettyä lepopäivä tai juostua kevyesti. Palauttavaan vaunuhölkkään päädyin tänään ja lenkillä käytiin heti aamusta. Aamulenkki oli hyvä valinta, koska päivä oli aika lämmin. Hellettä lupaa myös maanantaille ja tiistaille, joten voi olla, että juoksun suhteen ensi viikko aloitellaan täällä kevyesti.

Ma: Vaunulenkki 5,2 km, 33 min, 6:16/km
Ti: PK pitkä 18,7 km, 1:44, 5:34/km
Ke-pe: lepo
La: VK 10 km, 47:33, 4:44/km + verkat 2 km
Su: Vaunulenkki 5,5 km, 35 min, 6:16/km
Yhteensä n. 41,4 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti